Breakbeat, dnb, dubstep, psy, dub, tech, jazz, funk, rock etc... |
|
| Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
zm
Broj postova : 3410 Registration date : 14.10.2007
| Naslov: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) 29/9/2008, 10:27 | |
| Mr. Chop - Sound From The Cave
Kad sam prvi put poslušao kratke sampleove nisam mogao vjerovat' kako dobro zvuče. I onda je ploča stigla na kućnu adresu i uvjerio se kako su me kratki uzorci s neta naveli na pravi put. Fantastično psihodelično putovanje uz jazz-funk-acid-kraut-lounge-breaks-triphop soundscape. Mr Chop je bend koji je osvježio ovogodišnju ponudu sa zvučnom kulisom koja kao da je iskočila sa nekog suludog soundtracka B-produkcije iz kasnih 60ih ili ranih 70ih. Glazba iz filma " Vampyros Lesbos - A Psycho-Sexadelic Horror Freakout!" ili nekog sličnog opaljenog filma iz tog razdoblja zvuči približno slično ovoj deliciji sa odličnog njemačkog " Jazz & Milk" labela. Album koji svatko treba imati u kolekciji. Moog, flaute, funk groove, teški bas i opake synth dionice... (10/10) Label: Jazz&Milk Recordings Catalog#: JM-006 Format: LP Country: Germany Released: 11 Jul 2008 Genre: Electronic, Jazz Style: Breaks, Funk, Acid Jazz, Trip Hop A1 The Caveman A2 Snob A3 Trip Through The Water Door A4 Brainticket B1 Fuel B2 Monolith Voodoo Vibes B3 The Red Baron B4 Conduit Closing
Zadnja promjena: zm; 24/3/2010, 23:43; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | comboninja
Broj postova : 112 Registration date : 06.01.2009
| Naslov: Re: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) 6/1/2009, 19:32 | |
| Dobra večer! Na ovaj sam forum naletio preko ovog albuma Mr. Chopa, prešao forum na brzinu i vidio da ima dosta govora o breakbeatu i tako tome. Pošto i ja volim takvu glazbu odlučio sam se registrirati! Nisam nigdje vidio topic o predstavljanju i tako tome pa sam odlučio to sve strpat u jedan topic! Inače slušam funk, jazz, rap (volim naglasit da to nije onaj komercijalni kojeg znamo sa tv-a i tako toga), nešto elektronike, posebno sa breakbeat elementima, iako slušam sve i svašta kvalitetno.. To je to zasad, nadam se da je forum otvoren za sve.. Može li mi netko objasnit ideju ovog foruma, pistolero? haha neznam što mi je, inače nepišem ovoliko pizdarija Danas sam naletio na album i mogu reć da je odličan, obožavam ovakve "prljave" drumove, i analogne synthove tako da me album iznenadio! Sigurno jedan od albuma godine. Pišeš odlične recenzije btw |
| | | zm
Broj postova : 3410 Registration date : 14.10.2007
| Naslov: Re: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) 6/1/2009, 19:43 | |
| naravno da je forum otvoren za sve...ideja je da se priča o dobroj mjuzi...a breakbeat je koliko toliko dominantan jer je i pistolero večer ipak pretežno u breaks tonu...inače, i ja sam ogromni ljubitelj funka, pogotovo onih starih acid-jazz-funk varijanti uz brdo hammonda sa kraja 60ih (prestige i slični labelovi) i početka 70ih te frikova kao što su dr.lonnie smith, melvin sparks, rusty bryant itd itd...sveusvemu dobrodošao na forum... |
| | | comboninja
| Naslov: Re: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) 6/1/2009, 19:54 | |
| da, u brekbeatu ima groovea masu ja nisam toliko "čistog" funka koliko fuzije funka i jazza, to je savršeno.. u takvim kombinacijama uvijek bude najboljeg breaka i hvala na preporuci Dr. Lonnie Smitha, čini mi se super |
| | | comboninja
| Naslov: Re: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) 6/1/2009, 20:08 | |
| baš sad gledam za ovaj prestige label, uvijek me iznenadi koliko se nađe izvođača koje slušam, a nisam čuo za lejbl.ccc - Citat :
- The "junkies label" tag has also been applied to Prestige, although the problem of drug addiction was so widespread in the jazz world that this reputation may not be justified.
haha aj neću u offtopic |
| | | comboninja
| Naslov: Re: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) 21/10/2009, 19:14 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) | |
| |
| | | | Mr. Chop - Sound From The Cave (Jazz & Milk.2008) | |
|
Similar topics | |
|
Stranica 1 / 1. | |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|