Elektrik
Broj postova : 7 Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Silicone Soul @ Boogaloo (Zg) 18.01.2008. 27/1/2008, 10:28 | |
| Želim da svi znaju kako je jadno bilo. Ti samo proglašeni dji su za qrac. Nevjerojatno. Mjuza je bila za qrac. Nikada više ne idem na house komercijalu tih nekakvih kao dobrih dja. Samo ih trebaš vidjet, dva bljedolika morona - kaj oni znaju o čagi. Glupi idioti nemaju dume. Ja sam imo bolje pjesme i obriso sam ih sve jer nisam bio zadovoljan i onda kad dođem na takvo sranje, žao mi je kaj sam ih obriso. Užas jebeni progressive, već mi ide na uši van. Ide mi na živce ta amerikanizacija. To vam je ljudi moji jer vi živite od glazbe, a ne za nju i kako se ona mijenja tako se morate i vi jer nemate muda bit tamo gdje želite bit. Trebam nešto poduzet. Sve u svemu, bilo je dosta rulje, mjuza koma. Svi dudaju pivu i puše, totalno narkomanski. I nakon svake jebene pjesme ide KURČEVA STANKA, prestanite to radit, dji. Ostavite 5 jebenih pjesama neka se vrte i udaraju, a ne stat svaki put pa da se mi gledamo okolo. Kad ja uđem u vodu večina vas će nestat. Nemate vibe, ne poznajete soul. Bio sam na moralesu, layi and bushwacki, siliconb soulu i više nikada totalno koma, jadno fuuuj. Rave je mjuza a ne ova komercijala, gonite se u zemlje beneluxa s tim komercijalnim vibeom ... |
|