Bolji koncert nego prošli put. Barem mislim. Od originalne postave je ostao samo Ed ali tu su još njegova životna družica na basu te sin na klavijaturama a i novi bubnjar nije za odbacit. To novi je relativan pojam jer već neko vrijeme svira u bendu. Obitelj Ozirić . Kod Ozrica je postava benda irelevantna jer ionako funkcioniraju više kao Edov projekt i u tom kontekstu je nevažno tko svira, pogotovo jer svi koji su ikad svirali u bendu definitivno znaju svoj posao. Svirali su 2 i pol sata u dosta ispunjenoj Močvari (odokativno čak možda preko 400 ljudi). Prije koncerta sam vidio setlistu pa sam otprilike znao šta će svirat i to je uglavnom bila kombinacija novijih stvari i ponekog starog hita (npr Sploosh na bisu). Sve u svemu odličan koncert. Nakon koncerta sam za preostalih 50ak ljudi (naravno s obzirom na radni dan, svi su se razbježali instant nakon koncerta) odvrtio nekih sat vremena psybreaks hitova...Ekipa je bila ekstra raznovrsna, od starih rokera do roditelja sa srednjoškolskom djecom, trensera i metalaca...