zm
Broj postova : 3410 Registration date : 14.10.2007
| Naslov: Richie Hawtin @ Porat - 25.07.2009. 5/8/2009, 10:47 | |
| Evo konačno pri računalu...Krenuli na Ričija i stvarno nisam znao šta očekivat, s obzirom da sam bio veliki poštovatelj svojevremeno...Ali sam vjerovao da neće iznevjerit. Jedino šta sam znao je da će bit štala, s obzirom na činjenicu da je otvorenje kluba. Dolazimo na parking i teorija o štali se ostvaruje: milijun automobila na parkingu. Lagano ulazimo unutra nakon par piva na muliću te čak i nije bilo gužvoliko. Na malom flooru Frajman solidno vrti za nas nekoliko a na velikom flooru dosadna mjuza. I tako je mjuza bila dosadna za svisnut cijelo vrijeme i još malo dosadna i još malo nezanimljiva (pogotovo na glavnom flooru), sve dok nije došao šjor Hawtin i promijenio priču u doslovno 10 sekundi. Sve se pretvorilo u čisto uživanje u glazbi. Jednostavno se osjetila čarolija u zraku i sva iritantna seljačija, koje je bio krcat klub prestajala je postojat (npr. frajer je maznuo nekakvoj ženi štiklu i počeo joj bježat, a ona je šta je najgore trčala za njim u toj jednoj štikli ...groteskno u potpunosti ... i to je trajalo dosta dugo i jednostavno nisi mogao to ne primjetit jer se već bilo razdanilo). Inače, soundsystem je vrhunski i vrhunski namješten a pogotovo je bilo slušljivo na stejdžu koji je inače za bendove i nalazi se nasuprot dj pulta...Još malo o mjuzi: šjor Hawtin je jednostavno jedan od onih ljudi koji zrače i to zračenje zna prenijet dalje oko sebe. Glazba je tu večer bila u potpunosti na svom mjestu. Tehnički je to bilo u redu, ali manje nisam ni očekivao, ali je zato selekcija bila izvanredna, od naravno minimala, do nekakvih housolikih psihodeličnih kolača i to sve na nekih maksimalno 135 bpma. Šta još reć? Bilo je nekih par tisuća ljudi, oni laseri su bili pretjerani jer sam skoro osljepio, pijača skupa za vrisnut... |
|
beatrix kiddo Admin
Broj postova : 45 Registration date : 31.10.2007
| Naslov: Re: Richie Hawtin @ Porat - 25.07.2009. 11/8/2009, 18:32 | |
| priključujem se svim gore navedenim komentarima, ponajviše čaroliji koju je stvorio poštovani i dragi nam richie hawtin; hvala mu za divnan početak ljetovanja |
|