Broj postova : 3410 Registration date : 14.10.2007
Naslov: Deset najgorih obrada ikada 16/1/2009, 06:47
Citat :
Prema istraživanjima tvrtke Churchill Insurance najgorom obradomu povijesti glazbe proglašena je pjesma glumca iz "Zvjezdanih staza" Williama Shatnera "Lucy In The Sky With Diamond", a u preostalh devet mjesta ugurale su se obrade "Stairway To Heaven" i "I Love Rock'n'roll".Etablirana pop imena našla su se među deset najgorih obrada, no tim koji je radio na istraživanju napominje kako je izbor ipak subjektivan, te da pjesme koje su proglašene lošima nekome, dakako, mogu biti dobre, a mnoge od njih polučile su ogroman uspjeh i postigle odličnu recepciju slušatelja. Zanimljivo je i kako se polovica navedenih pjesama pojavila kroz razna reality natjecanja na različitim televizijama.
muzika.hr
Popis 10. najgorih pjesama: Lucy In The Sky With Diamonds - William Shatner I Love Rock 'N' Roll - Britney Spears Spirit In The Sky - Gareth Gates Papa Don't Preach - Kelly Osbourne The Floral Dance - Terry Wogan American Pie - Madonna Unchained Melody - Gareth Gates Stairway To Heaven - Rolf Harris I Will Always Love You - Rik Waller Hallelujah - Alexandra Burke
hrvoyeah
Broj postova : 259 Age : 37 Location : westside Registration date : 17.09.2008
Naslov: Re: Deset najgorih obrada ikada 16/1/2009, 07:53
Broj postova : 259 Age : 37 Location : westside Registration date : 17.09.2008
Naslov: Re: Deset najgorih obrada ikada 17/1/2009, 10:49
richard cheeeese sinatra style rape me
ujutro slusam radio u autu i odjednom pocne poznata stvar, slusam i skuzim da je obrada od billy idola, doslo mi je zlo. odem na jubitu i imam kaj vidjet, glechudesa, to su nouvelle vague. mislim, bendich ima okej zvuk, pjevacica je fakat zgodna, al koji vrag ih tjera da svaku pjesmu koju obrade pohebu u guzicu
Nemo
Broj postova : 236 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 07.11.2008
Naslov: Re: Deset najgorih obrada ikada 18/1/2009, 18:20
Kad pomislim na loše obrade prvo mi na pamet padne We're a Happy Family: A Tribute to Ramones Iako ima par dobrih i sve skupa je zgodno za poslusat, jedna stvar me neizdrzivo bode u usi i ne da mi da slusam ostatak albuma.
Kakvo zlostavljanje i sramota. Fuj! decki se okrecu u grobu...